Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Produkt dnia

CASADEI ORYGINALNE KOZAKI 38 CASADEI ORYGINALNE KOZAKI 38 299,00 zł 399,00 zł

JEDWABNA APASZKA RALPH LAUREN JEDWABNA APASZKA RALPH LAUREN 149,00 zł 179,00 zł

POLITYKA PRYWATNOŚCI

1. Szanując Państwa prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych

zobowiązuję się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych

osobowych.

2. Administratorem Danych Osobowych jest:

AgatStyle Agata Kupczak, Oś. Zgoda 36, 34-300 Żywiec NIP: 5532183624

3.Podanie danych osobowych jest konieczne w następujących przypadkach:

• dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji takiego

zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją

osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres e-mail).

Pozostaje tylko dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.

• rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna.

Przechowujemy te dane w bazie aby ułatwić Państwu w przyszłości zakupy w naszym

sklepie internetowym.

• jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych

możesz zostać abonentem newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej

chwili możesz się z niego wypisać.

4. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce

korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie.

Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz

prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

Sklep jest w trybie podglądu

Strona korzysta z plików Cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookie http://www.sklepvintage.pl/pl/i/POLITYKA-COOKIE/12  Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Sklep internetowy Shoper.pl